Να πάτε αλλού
Partly cloudy
13°C
 

Βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξει ποτέ μέιλ δηλώνει 13χρονος με λογαριασμό «gkomenos21_ta_spao@hotmail.com»

mkjnΑπόλυτα σίγουρος για την επιλογή του ονόματος του ολοκαίνουριου λογαριασμού μέιλ που μόλις άνοιξε αισθάνεται ο Τηλέμαχος Βαρβαρέσης από τη Νέα Φιλοθέη.

Ο 13χρονος, αφού αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στα «megala_prosonta21@hotmail.com», «pantelidi_zeis21@hotmail.com» και «gkomenos21_ta_spao@hotmail.com», επέλεξε τελικά το τρίτο, κρίνοντας ότι τον αντιπροσωπεύει καλύτερα ως το μέιλ που θα διατηρήσει για το υπόλοιπο της ζωής του, ανυπομονώντας να ξεκινήσει να ανταλλάζει ηλεκτρονική αλληλογραφία με συγγενείς, φίλους και καθηγητές.

«Μέιλ διαλέγεις μία φορά, γιατί να χρειαστεί να αλλάξω; Γι' αυτό και ήθελα να επιλέξω κάτι που με αντιπροσωπεύει. Το ΄21' ήταν αδιαπραγμάτευτο, την ΑΕΚάρα θα τη λατρεύω πάντα. Το γκόμενος και τα σπάω όμως, είναι το κάτι παραπάνω. Αλλά κακά τα ψέμματα, και γκόμενος είμαι και τα σπάω, οπότε διάλεξα διάνα», ομολογεί ο νεαρός.

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου μας αν νομίζει πως θα πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει άλλο λογαριασμό για λόγους μελλοντικής δουλειάς, ο Τηλέμαχος τόνισε: «αν είναι να μην με θέλουν κάπου επειδή είμαι γκόμενος και Αεκτζής, καλύτερα να μην πάω ποτέ».